Dana, 9. studenog 2018. godine obilježen je Dan Vukovarsko - srijemske županije u Iloku gdje se održala svečana sjednica  Županijske skupštine. Ovim putem čestitamo članu našeg Udruženja, Jozi Stjepanoviću, vlasniku pekarsko-trgovačko-ugostiteljskog obrta "Stjepanović", na nagradi koja mu je dodijeljena. Jozo je ispred Vukovarsko - srijemske županije dobio nagradu za doprinos u razvitku gospodarstva. Udruženje obrtnika Vukovar čestita i svim drugim pojedincima, udrugama, ustanovama i tvrtkama koji su primili nagrade.

Naši obrtnici sudjelovali su na proslavi dvjestote obljetnice obrtništva na području Pakraca i Lipika koja se obilježavala u sklopu Grahfesta od 19. - 21. listopada ove godine. Obrtnici Pakraca i Lipika pozvali su nas da sudjelujemo na ovoj manifestaciji gdje smo mogli pokazati kojim vrijednostima raspolažemo u Vukovaru i Slavoniji. Vukovarski obrtnici su tako ovaj kraj predstavljali kuhanjem čobanca, ali i prezentiranjem drugih spacijaliteta kao što su kulen, šunka, pogačice sa čvarcima i slično. Nadamo se da će se suradnja s obrtnicima iz Pakraca i Lipika nastaviti i dalje, kao i naše druženje.

Treću godinu za redom organizira se Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška.

Ove godine organizirane su i besplatne radionice za posjetitelje tijekom cijelog dana na razne teme kao što su:

-Tvoj savršeni dan-organizacija vjenčanja -Tvoja savršena vjenčanica /haljina/odijelo gdje nam u pomoć dolazi i jedina licencirana modna savjetnica u Hrvatskoj,umjetničkog imena Modni Almanah -Trendovi svečanih i dnevnih frizura -Trendovi u ukrašavanju dvorana za svatove, buketi i trendovi u cvjećarstvu i catering -Plesna radionica.

Poštovani,

Iskreno je zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje u Konferenciji Budućnost zajedničke poljoprivredne politike Europske unije s osvrtom na dosadašnju provedbu programa ruralnog razvoja u Republici Hrvatskoj, koja se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, zajedno s panelima Nepoštena trgovačka praksa pravni okvir u RH • stanje i pristup rješenjima • iskustva EU te Poljoprivredni prehrambeni proizvodi - jesu li hrvatski brend?, održava 18. i 19. listopada ove godine u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.